SAMSUN / BAFRA - Sürmeli Ortaokulu

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Nisa Nur KÖMPE ilçemizde yapılan 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'nda 3. oldu.Ödülünü Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit KILIÇ beyin elinden aldı.Öğrencimiz Nisa Nur KÖMPE ve öğretmenimiz Melahat YAŞAR'ı tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını törenle kutladık.Günün anlam ve önemi, şiirler ve yarışmalarla 23 Nisan Ulusal Egemenlşk Bayramını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla bayram şenliğinde gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz 5/A ve 6/A sınıfından kur'an-ı kerime geçen 18 öğrencimize hediye ve belgelerini takdim ettik.Emeği geçen öğretmenlerimiz Serdar YAŞAR ve Zehra DOĞAN'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109.yıl dönümü programını gerçekleştirdik.Programı yapan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!

Mrt

Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile deprem tatbikatı yaptık.Görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programını tğm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.Allah bu milleye bir daha istiklal marşı yazdırmasın.

Şbt

Bafra Gençlik Merkezi Müdürlüğünün "MERKEZİM HER YER" faaliyetini okulumuzda gerçekleştiren Selim ERDOĞAN müdürümüze ve ekibine öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Şbt

6 Şubat Deprem şehitlerimizin yıldönümünde deprem tatbikatı yaptık. Deprem şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk. tüm deprem şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ara

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından trafik dedektifligi eğitimi ve trafik güvenliğinin arttırılmasına yönelik okulumuz  öğrencilerine okul bahçesinde "Emniyet kemeri kullanımı, servis araçlarından inme-binme kuralları, yaya geçidi kullanımı ve  trafik güvenliği ile ilgili diğer kural ve kaideler" bahçede eğitim brandası açılarak, akülü araçlara bindirilerek ve trafik levhaları anlatılarak trafik eğitimi verilmiştir.Eğitim veren Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU okulumuzu ziyaret etti.Sınıflarımızı gezerek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz bu yıl LGS'ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programımızı konferans salonunda sunumunu yapan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Sportif Etkinlikleri kapsamında öğğretmenler arasında Badminton Turnuvası düzenlendi.Atakum Sporcu Fabrikası Spor Salonunda düzenlenen turnuvada İngilizce öğretmenimiz Zehra Özturan 3. oldu.Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Elvan Başaran ise 4. oldu. Öğretmenlerimizi tebrik eder, öğretmenler gününü kutlarız.

Ekm

CUMHURİYET 100 YAŞINDA KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ NİSANUR KÖMPE İLÇEDE 3. OLARAK DERECE ALMIŞTIR.ÖDÜLÜNÜ BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ'TAN ALMIŞTIR.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.