SAMSUN / BAFRA - Sürmeli Ortaokulu

Etiket Sonuçları: SÜRMELİ ORTAOKULU

Şbt

6 Şubat Deprem şehitlerimizin yıldönümünde deprem tatbikatı yaptık. Deprem şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunduk. tüm deprem şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ara

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından trafik dedektifligi eğitimi ve trafik güvenliğinin arttırılmasına yönelik okulumuz  öğrencilerine okul bahçesinde "Emniyet kemeri kullanımı, servis araçlarından inme-binme kuralları, yaya geçidi kullanımı ve  trafik güvenliği ile ilgili diğer kural ve kaideler" bahçede eğitim brandası açılarak, akülü araçlara bindirilerek ve trafik levhaları anlatılarak trafik eğitimi verilmiştir.Eğitim veren Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması yetkililerine teşekkür ediyoruz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU okulumuzu ziyaret etti.Sınıflarımızı gezerek öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz bu yıl LGS'ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldı.

Ekm

CUMHURİYET 100 YAŞINDA KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ NİSANUR KÖMPE İLÇEDE 3. OLARAK DERECE ALMIŞTIR.ÖDÜLÜNÜ BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ'TAN ALMIŞTIR.ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

Okulumuz 7 A sınıfında fen bilimleri dersinde mercekler konusunda incekenarlı merceklerin nasıl orman yangınlara neden olduğunu kavramak amacıyla etkinlik düzenlendi. Öğrenciler merceklerini odaklayarak ellerindeki kağıtları yakmaya çalıştılar. Ormanlık alanlara neden cam ve su dolu Pet şişe atıklarını birakmamamiz gerektiği konusunda farkındalık kazandılar.

Orman haftasında okul bahçesini fianlarla buluşturduk.