SAMSUN / BAFRA - Sürmeli Ortaokulu

Sürmeli Ortaokulu

SÜRMELİ KÖYÜ BAFRA SAMSUN
Vizyon
Amacı olan, katılımcı, demokratik ve laik, bilimsel düşünen, eleştiriye ve değişime açık, öğrenmeye istekli, çalışmalarını bir plan doğrultusunda yürütebilen, kendisiyle barışık, ailesi ve çevresiyle uyumlu, olumlu davranışlarıyla çevresine örnek olabilen, girişimci hoşgörülü ve sağlıklı bireyler yetiştirmektir
Misyon
Öğrencilerin; Bireysel farklıklarını, göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, dürüst, milli değerlere bağlı, özgür düşünebilen, eğitim sürecinde katılımcı, belirli bir amacı olan ve geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştirilmesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08:30 15:10
KALORİFER
Ulaşım öğretmenlerimizin kendi imkanları ile sağlanmaktadır.
Sürmeli Mahallesi
BAFRA İLÇESİNE 11 KM SAMSUN İLİNE 50 KM
Sportif Etkinlikler
Okulumuz Futsal Takımı 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Yıldız Erkeklerde İlçe 4. sü Küçük Erkeklerde ise ilçe 3. sü olmuştur. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında ise Yıldız Erkeklerde Çeyrek Final Oynama başarısı göstermiştir.Ayrıca 30 Kasım 2019 tarihinde Samsun´da yapılan atletizm yarışmalarında hem ferdi olarak hemde takım olarak il 1.si olmuş durumdayız.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz 2016 2017 Eğitim-Öğretim yılında TÜBİTAK BİLİM FUARI etkinliğine katılmış 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ise Samsunda yapılacak olan Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında Bölge Finallerine davet edilmiştir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda yürütülmekte olan projeler hakkında ´PROJELERİMİZ´ başlığı altında bilgiler verilmiştir.