SAMSUN / BAFRA - Sürmeli Ortaokulu

Etiket Sonuçları: PROGRAM

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Nisa Nur KÖMPE ilçemizde yapılan 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'nda 3. oldu.Ödülünü Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit KILIÇ beyin elinden aldı.Öğrencimiz Nisa Nur KÖMPE ve öğretmenimiz Melahat YAŞAR'ı tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını törenle kutladık.Günün anlam ve önemi, şiirler ve yarışmalarla 23 Nisan Ulusal Egemenlşk Bayramını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve misafirlerimizin katılımıyla bayram şenliğinde gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile deprem tatbikatı yaptık.Görevli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programını tğm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.Allah bu milleye bir daha istiklal marşı yazdırmasın.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programımızı konferans salonunda sunumunu yapan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.